23948sdkhjf

Valgte vinder i 2020 – nu har totalentreprenøren 40 mand på projektet

Som del af den nye bydel med 3.000 boliger, Egedal By, ved Ølstykke opføres seniorbofællesskabet Egehaven med 69 lejligheder inspireret af landejendomme og gårdhuse. Dansk Boligbyg er totalentreprenør på projektet.

- Egedal er høj kvalitet. Det er et murstensbyggeri med røde tegltage med rejsning. Der er altaner, flotte aluminiumsinddækninger ved vinduerne og et åbent og grønt gårdmiljø med mange muligheder for fælles aktiviteter, fortæller projektleder hos Dansk Boligbyg, Jakob Steen Hansen, i en pressemeddelelse om projektet.

Det er små to år siden, at Egedal Byråd valgte Core Bolig X’s Egehaven-projekt som vinder af en projektkonkurrence om en 7.300 kvm stor grund i Egedal By.

Nu lyder det fra Core Property Management, der er bygherre på Egehaven, at det skal stå færdigt i foråret 2023.

– Der er god fremdrift i arbejdet. Det er imponerende at se, at der altid er sket noget, når jeg kommer på pladsen. Det er en ordentlig byggeplads, fortæller bygge- og udviklingschef Per Yderholm og erklærer sig tryg ved at byggeriet kommer i mål til tiden.

Gør klar til det indvendige i efteråret

Lige nu har Dansk Boligbyg cirka 40 mand på projektet. Der lægges tag, udføres elinstallationer, males og etableres undergulve. Totalentreprenøren er også i gang med at montere fire elevatorer. 

Fokus er at få lukket bygningen, så man er klar til det indvendige arbejde til efteråret. Samtidig er man ved at gøre prøveboliger klar, så lejligheder kan fremvises fra september.

– Vi har sørget for at være på forkant med den svære situation med mangel på materialer. Vi har styr på planlægningen og nyder godt af vores gode relationer med vores leverandør, siger Jakob Steen Hansen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126