23948sdkhjf

Masser af optimisme forud for jyske messer

Torsdag slog Carl Ras dørene op for håndværkermesse i Aarhus. I næste uge går turen til Holstebro.
- Det er næsten som i gamle dage. Vi synes vi oplever en god optimisme blandt vores leverandører op til åbningen af vores første Håndværkermesse på dette års Carl Ras Messe Tour.

Det siger marketingchef Steen Demskov fra Carl Ras forud for virksomhedens to håndværkermesser i Jylland. Torsdag klokken 10 åbnede dørene for to messedage i Aarhus, der samtidig er med til at markere Carl Ras’ 80 års jubilæum.

- Vi håber selvfølgelig at finde samme optimisme blandt vores kunder, og at de derfor vil valfarte til messerne. Vi er i hvert fald klar, og mængden af nyheder og produkter ligger en del over, hvad vi normalt kan præsentere, fortæller Steen Demskov og fortsætter:

- Vi prøver jo hvert år at gøre messerne endnu bedre, og de sidste par år har vi arbejdet hårdt på at vores kunder skal have én på opleveren, når de kommer til Carl Ras messe – ét er skarpe priser, men vi vil også rigtig gerne have, at de går hjem med viden om, hvad der rør sig på markedet, så de bliver endnu mere effektive i deres hverdag. Det gode ved vores messer er jo, at kunderne kan prøve alle produkterne, og hvis de har lyst, så kan de købe det og få det med hjem med det samme. Det skaber jo lidt kræmmerstemning og det jo dét, vi i sidste ende er her hos Carl Ras, slutter Steen Demskov.

Carl Ras Håndværkermesserne i Jylland
I Aarhus den 23-24. august, Søren Frichs Vej 49, 8230 Åbyhøj
Torsdag den 23. august 10.00-16.00
Fredag den 24. august 10.00 – 15.00

Holstebro den 30-31. august, Sletten 31, 7500 Holstebro
Torsdag den 30. august 10.00-17.00
Fredag den 31. august 10.00 – 17.00

Der er fri entre alle dage
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141