23948sdkhjf

Sundhedshus tæt på byggestart

Opførelsen af et 2.300 m² stort sundheds- og akuthus i Kalundborg overholder tidsplanen, og entrepriserne sendes i udbud i næste måned.
Kalundborg Kommune og Region Sjælland går i slutningen af året i gang med at bygge et nyt fælles sundheds- og akuthus ved siden af det gamle Kalundborg Sygehus.

Projektet blev en realitet, da de to bygherrer sidste år modtog 49,3 mio. kr. fra den daværende regerings såkaldte akutpulje, og efterfølgende blev Friis & Moltke valgt som totalrådgiver sammen med Lyngkilde og HS Rådgivning.

Visionen for sundheds- og akuthuset er at tage udgangspunkt i borgernes behov, og med byggeriet får borgerne fremover én indgang til en række lokale sundhedstilbud inden for forebyggelse, undersøgelse, behandling og genoptræning.

Rasmus Carlsen fra Region Sjællands ledelsessekretariat oplyser til Building Supply, at byggeriet af det 2.300 m² store sundhedshus vil blive udbudt i fagentrepriser i næste måned, og at der afholdes licitation den 5. oktober. Går alt efter planen, er der opstart på byggepladsen den 3. december, og det færdige byggeri ventes afleveret ultimo november 2013.

Sundhedshuset opføres i to plan og indeholder følgende funktioner:
• Skadeklinik, lægevagt og akutbil
• Radiologisk afdeling og klinisk/biokemisk afdeling
• Ambulatorier
• Sygeplejeklinik, sundhedspleje og jordmoder
• Sundhedsfremme, forebyggelse og genoptræning
• Fællesområder og reception
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094