23948sdkhjf

MT Højgaard-selskab overdrager alle sine VVS’ere til Bravida

Scandi Byg i Løgstør har de senere år har haft svært ved at få nok faglærte VVS-medarbejdere. Derfor har modulproducenten nu indgået en ny rammeaftale med installationsfirmaet Bravida, som fremover skal stå for VVS-funktionen hos Scandi Byg.

– Hos Scandi Byg producerer vi modulbaserede løsninger på vores fabrik, hvilket inkluderer VVS og ventilationsløsninger. De seneste år har vi ligesom resten af byggebranchen fået sværere ved at skaffe nok faglærte til VVS-funktionen, og derfor begyndte vi at kigge imod samarbejdspartnere, som havde de rette kompetencer, siger produktionsdirektør hos Scandi Byg, Jesper Thomsen, i en pressemeddelelse om samarbejdet og fortsætter:

– Det er et stort skridt at lukke andre ind i vores produktion, men vi har tidligere samarbejdet med Bravida på forskellige opgaver, så de kender os og vores processer, samtidig med at vi kender Bravidas arbejdsmetoder.

Overtager hele VVS-funktionen

Konkret betyder rammeaftalen, at Bravida overtager hele VVS-funktionen hos Scandi Byg. De nuværende VVS-medarbejdere hos Scandi Byg overgår således til Bravida, som kommer til at varetage alt VVS-arbejde i Scandi Bygs modulbyggerier – både på fabrikken i Løgstør og på byggepladserne.

– Vi glæder os over, at Scandi Byg har valgt os til at overtage VVS-arbejdet i deres produktion og på deres byggepladser, blandt andet fordi virksomheden med deres svanemærkede modulbyggeri taler ind i Bravidas bæredygtighedsvision, siger Klaus Villefrance, der er regionsdirektør Nord hos Bravida.

Foruden flere, dygtige hænder til VVS-funktionen i Scandi Bygs produktion vil det nye samarbejde ifølge Jesper Thomsen ligeledes bidrage til en mere fleksibel byggeproces, da Bravida fremover kan indsætte VVS-medarbejdere i produktionen efter behov:

– Bravida har mange dygtige medarbejdere, som kan sikre, at vores totale omkostninger til VVS-arbejdet ikke stiger, og de kan træde til, hvis vi får ekstra travlt i perioder. På den måde skal vi ikke længere bekymre os, om vi har nok hænder i produktionen til at varetage VVS-funktionen, men derimod koncentrere os om vores kerneområde – nemlig at bygge bæredygtige, gode og sunde kvalitetsbyggerier i træ, lyder det afsluttende fra Jesper Thomsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Byggevirksomhed konkurs – 100 ansatte sendt hjem
Tocifret millionbevilling sikrer restaurering af 1.000 år gammel domkirke
De holder kun ét år: Storstrømsbroen får ny projektdirektør - igen, igen
MT Højgaard Holding får kendt ansigt som ny økonomichef
Tidsplanen skrider igen-igen på supersygehus
Kæmpe vandbeholder skal have sig en overhaling - Pris: 1 milliard kroner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.141