23948sdkhjf

Danmarks bedste vvs-team skal findes

Den 2. november tørner 24 vvs-teams sammen til Geberit Challenge i en dyst på faglighed, passion og kampgejst.
Når 24 teams den 2. november mødes til Geberit Challenge, er det ikke kun titlen som Danmarks bedste vvs'ere, som er på højkant. Det samme er en luksusferie for fire personer til Dubai.

Derfor er der lagt op til en intens kamp på færdigheder og hastighed, når de 24 teams mødes i fire udfordringer, der spænder lige fra installationsarbejde til en test på viden. I processen bliver de 24 teams skåret ned til ét vinderhold.

- Vi vil gerne anerkende og hylde VVS-installatørerne, som hver dag lægger en stor indsats i de danske hjem. Med Geberit Challenge understreger vi samtidig den seriøsitet og høje faglighed, som vi møder i den danske VVS-branche, siger Bent Knudsen, Geberits landechef i Danmark.

Kæmpe VVS-fest
Den store dyst i rør finder sted i Lokomotivværkstedets haller i København med masser af fest for både deltagere og publikum. Årets dyst skydes i gang kl. 13, hvor dørene åbnes, og alle kan tippe på deres favorithold.

Og så går det ellers slag i slag hele dagen, hvor teams på hver to VVS’ere løbende dyster i fire udfordringer i hallens boksering og omkringliggende arealer. På installationsvæggen løses en kompliceret installationsopgave, mens opgaven ’Pipe Man’ handler om præcis montering af rør. Endelig bliver de 24 VVS-teams udfordret på deres teoretiske viden samt deres fingerfærdigheder, når de skal skifte hjul på tid på hallens Land Rover.

I dommerpanelet sidder udvalgte fagpersoner fra VVS-branchen. De skal dagen igennem vurdere de 24 hold og til sidst kåre, hvem der er branchens bedste VVS’ere. Ud over æren vender vinderteamet hjem med en luksusferie for fire i Dubai.

Fakta om Geberit Challenge:
• Geberit Challenge afholdes den 2. november 2012 i Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 Kbh. SV.
• Formålet er at hylde de danske VVS’ere og kåre branchens bedste installatører.
• 24 teams dyster i fire udfordringer. Vinderne får en uges luksusferie i Dubai for fire per-soner.
• De 24 teams er udvalgt blandt en række tilmeldinger i løbet af sommeren 2012.
• Det er første gang, at VVS-konkurrencen afholdes i Danmark. Tidligere har Geberit Challenge været afholdt i Norge, Sverige, Finland og andre storbyer i resten af Europa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093