23948sdkhjf

Femdobling af staben og flere af de store entrepriser – nu udvider fjerde generation

Den næsten 100 år gamle tømrervirksomhed Magnus Thomsens Eftf. Har øget antallet af medarbejdere 12 til 60 over de seneste år. Nu indtager firmaet nye rammer mere plads og bedre faciliteter, som der i den grad er brug for.

– For to år siden fik vi tegnet en tilbygning. Men det projekt droppede vi, fordi vi fandt frem til, at det ville være bedre at bygge et nyt domicil fra bunden. Så det har vi gjort, og jeg er glad for, at vi nu kan tilbyde optimale arbejdsforhold til vores mange medarbejdere, fortæller Anders Harbo Thomsen, tømrermester og fjerde generation i ejerfamilien bag Magnus Thomsens Eftf., i en pressemeddelelse fra firmaet.

Siden Anders Harbo Thomsen i 2010 blev fjerde generation i ejerkredsen, har Aalborg-virksomheden udviklet sig fra et mindre tømrerfirma, der fortrinsvist betjente private kunder, til en landsdækkende virksomhed, der udfører total-, hoved- og fagentrepriser med tømrer- og snedkerarbejde i egenproduktion.

Med flytningen til et nybygget domicil i Aalborg Øst øges arealet fra 700 til 1.600 kvm., og faciliteterne får et løft hele vejen rundt: Nye kontorer, flere mødelokaler, stor kantine med plads til alle, nyt værksted og lager.

Større fokus på snedkerarbejde

Tømrervirksomheden får med flytningen også et nyt og dobbelt så stort værksted til rådighed. Det baner vej for et større fokus på snedkerarbejde.

– Vi ser et stort potentiale i udvide vores fokus på specialinventar, fordi det er en vigtig de af vores forretning at tilbyde skræddersyede totalløsninger til vores erhvervskunder, fortæller Anders Harbo Thomsen.

Magnus Thomsens Eftf. har med stor succes skabt sig en forretning med renoveringer af offentlige institutioner, samt restauranter og butikker i hele Danmark for en række af de store kæder. Blandt kunderne er Aalborg Universitet, McDonalds, Jem & Fix, Q8.

Gamle dyder i nye klæder

Med flytningen tager Magnus Thomsens Eftf. samtidig afsked med lokalerne, hvor virksomheden har haft adresse siden sin begyndelse i 1929. For Anders Harbo Thomsen og resten af ledelsen har det derfor stor betydning, at historien og traditionerne lever videre på den nye adresse. Det kommer blandt andet til udtryk i indretningen, hvor væggene er udsmykket med nogle gamle værktøjer og blæktegninger fra Magnus Thomsens svendeprøve. I et af de nye mødelokaler er bordet bygget af den allerførste høvlebænk fra det gamle værksted.

– Det er vigtigt at huske på, hvad og hvor virksomheden kommer fra. Der er sket rigtig meget siden 1929, hvor folkene fik et rugbrød med hjem til weekenden, siger Anders Harbo Thomsen og tilføjer:

– Det er vigtigt at holde fast i de stærke værdier, som har lagt grundlaget for, hvor virksomheden er i dag.

Derfor er det heller ikke et mål for ledelsen, at virksomheden skal være større, end den er i dag. I stedet vil man sikre, at der ikke er langt fra lærling til direktør. Den kultur bæres også videre i indretningen, hvor eksempelvis kantinen er formet så alle mødes på kryds og tværs i dagligdagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078