23948sdkhjf

Atter tid til håndværkermesse i Brøndby Hallen

Carl Ras omdanner i dagene 18. – 21. september Brøndby Hallen til et kæmpe engroscenter og inviterer professionelle håndværkere indenfor til fire dage, hvor de får skarpe priser og kan møde mere end 60 af branchens stærkeste leverandører.
Alle Danmarks professionelle håndværkere og andre, der arbejder med værktøj og beslag i deres dagligdag er målgruppen for Carl Ras’ håndværkermesse i Brøndby Hallen.

Mere end 10.000 håndværkere, indkøbsansvarlige, servicefolk mv. strømmede til messen sidste år, og hos Carl Ras håber man, at der kommer endnu flere i år.

- Jeg håber, at der kommer endnu flere, som ved selvsyn vil kunne opleve, hvorfor de professionelle kunder kommer igen år efter år, lyder det fra Carl Ras' direktør Jan Teller.

Udvalget på messen bliver stort; mere end 4.300 varenumre, som strækker sig fra de mest gængse varer, over nyheder til specialprodukter.

- Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at se og prøve de nyeste produkter, og samtidig have mulighed for at spørge vores leverandører, hvordan man mest optimalt bruger produkterne – i disse tider er det vigtigt at bygge effektivt og lønsomt, så det vil vi gerne kunne ruste håndværkerne til, udtaler Jan Teller og fortsætter:

- Samtidig stiller vi også krav til, at de deltagende leverandører yder mere og mere. Fx har Bosch i år fordoblet deres kvadratmetre til mere end 200 m 2 for bedre at kunne demonstrere deres produkter, bl.a. den nye gulvlaser, den første af sin slags i verden, som vores kunder også vil kunne prøve derude.

Messen afholdes for 14. gang, og den bliver kun større og bedre år for år.

- Messen giver vores kunder mulighed for at lave samlede storindkøb til ekstraordinært skarpe priser, og det er en stor opgave for vores organisation at stable den på benene, men en håndfuld erfarne Carl Rassere har arbejdet med messerne siden 1992, så de har helt styr på det, fortæller Jan Teller.

Gratis adgang til messen
Der er gratis adgang til messen, og besøgende kan hente sin adgangsbillet til messen i det lokale engroscenter eller på www.carl-ras.dk/messe

Messen afholdes i Brøndby Hallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby og kan besøges i følgende tidsrum:
Tirsdag d. 18. september, kl. 12.00 - 18.00
Onsdag d. 19. september, kl. 12.00 - 18.00
Torsdag d. 20. september, kl. 12.00 - 18.00
Fredag d. 21. september, kl. 10.00 - 16.00
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078