23948sdkhjf

Midtjysk byggefirma satser på Aarhus

JCN A/S har fået godt fat i Østjylland og øger nu indsatsen i den jyske hovedstad og ansætter ny regionschef for Østjylland.
Byggefirmaet JCN ser masser af optimisme og potentiale i Aarhus. Så efter en række større projekter i den østjyske hovedstad har valgt at øge indsatsen i Østjylland med fokus rettet specielt på Aarhus.

- Vi har ansat Lars Adamsen som regionschef for Østjylland, fordi specielt Aarhus er det sted i Jylland, hvor tingene virkelig rykker. Vi har allerede godt fat i området – og den position vil vi gerne styrke og udnytte, siger adm. direktør Flemming Skov Nielsen.

I øjeblikket arbejder JCN, der har domicil i Vildbjerg ved Herning og en afdeling i Vejle, blandt andet som totalentreprenør på et projekt i Skejby, hvor pensionskassen PKA bygger 87 lejligheder til en total entreprisesum på 160 mio. kr. Virksomheden står også i spidsen for et større renoveringsprojekt i Guldsmedegade.

Plads til nye aktører
Lars Adamsen har tidligere arbejdet hos blandt andet NCC, ligesom han har været Divisionsdirektør for Region Midtjylland hos MT Højgaard, og har dermed et bredt kendskab til byggebranchen i Østjylland.

- Der sker virkelig noget i Aarhus – også nu, hvor krisen har hvilet over landet i flere år. Her er mange, der både har ressourcerne og er villige til at investere. Formentlig fordi finansieringsbetingelserne stort set aldrig har været bedre, og fordi Aarhus med sit image og geografiske placering er attraktiv. Så der er masser af byggeprojekter og dermed plads til mange – også nye – aktører i byggebranchen i Østjylland. Ikke mindst i mellemsegmentet, hvor JCN for alvor har sin berettigelse, siger Lars Adamsen, der med sine mange års brancheerfaring og indgående kendskab til markedet og mulighederne i Østjylland ser frem til at udvikle sit netværk.

Strategien giver resultater
JCN har igennem de seneste fem år oplevet en kraftig vækst, hvor omsætningen er tredoblet, så den i de seneste par år har ligget stabilt på et trecifret millionbeløb. Samtidig har virksomheden opbygget et stærkt administrativt fundament, som kan bære virksomhedens fremtidige udvikling.

- Vi har i de gode år investeret kraftigt i udviklingen af en administration, så vi kan stå stærkt i lidt sværere tider. Det kræver en slagkraftig og kompetent administration at være en professionel totalentreprenør. Den strategi høster vi frugten af nu, siger Flemming Skov Nielsen, der forventer at satsningen i Østjylland kun er begyndelsen.

- Vi tror på, der virkelig er noget at komme efter. Nu begynder vi med at udvikle vores netværk i området, og så er håbet naturligvis, at vi på et tidspunkt vil være i stand til at åbne en decideret afdeling i Aarhus.
Læs mere om: JCN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094