23948sdkhjf

Nye medarbejdere i Coromatic

Ny mand får ansvaret for at opbygge køleafdelingen Coromatic, som blandt andet arbejder med driftssikker elforsyning og nødstrøm.
Kim Refsgaard er tiltrådt som leder af køleafdelingen hos Coromatic med det overordnede ansvar for at opbygge køleafdelingen i Coromatics ene forretningsområde, Business Area Data Center.

Kim har mere end femogtyve års erfaring i kølebranchen og speciale i blandt andet køling af datacentre og serverrum. Kim kommer fra en ledende stilling inden for design, salg og projektledelse hos kølefirmaet Christian Berg AS.

Samtidig har Coromatic ansat Jesper Stripp som projektkonsulent. Han har mange års erfaring inden for rådgivende salg især på UPS- og generatorområdet og vil især komme til at hjælpe vores kunder med at opnå driftssikker strømforsyning og fysisk IT-sikkerhed i Østdanmark. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Atek.

Coromatic har 25 års erfaring i driftssikker elforsyning og nødstrøm rådgiver, servicerer og leverer vi UPS, generatorer, DC-systemer, batterier mv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079