23948sdkhjf

Byggestart på første DNU-byggefelt

MJ Ericsson, der har stået for byggemodning, sender stafetten videre til entreprenør MT Højgaard, som skal opføre råhuset på det første byggefelt "N1".
Nu indleder DNU-projektet selve byggeriet på det første byggefelt ”N1”. MJ Ericsson har afsluttet byggemodningen, og fredag den 21. september overdrages byggefeltet til MT Højgaard, som har vundet opgaven med at opføre råhuset.

Overdragelsen markerer samtidig starten til en knapt 7-årig periode, hvor op mod 10.000 håndværkere kommer til at deltage i byggeriet. Forventningen er, at ca. 1.200 håndværkere arbejde på byggeriet samtidigt, når byggeaktiviteten er størst.

Byggestart markeres officielt den 2. november
Mandag den 17. september ankom de første pavilloner til en midlertidig skurby. Her kan de første håndværkere klæde om, holde frokostpause og entreprenørens funktionærer have arbejdsplads.

Denne skurby er midlertidig frem til februar 2013, hvor endnu to byggefelter går i gang med byggeri og den ca. 3.200 m2 store permanente skurby er blevet anlagt.

Samtidig er byggefelt N1 blevet indhegnet og en portvagt med adgang fra Herredsvej er netop blevet placeret. Ingen kan komme på byggepladsen uden aftale, som en del af sikkerhedsreglementet for DNU-byggepladsen.

Fredag den 2. november er byggepladsen så klar til at afholde en mere officiel byggestart med omkring 100 inviterede gæster og pressen.

For patienter og personale på det eksisterende hospital kan det betyde, at man vil mærke en øget forstyrrelse i form af for eksempel vibrationer eller alarmlyde, når de store køretøjer bakker. Byggefelt N1 bygger nemlig direkte op ad Aarhus Universitetshospitals bygninger i Skejby.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125