23948sdkhjf

Fleksibilitet vigtig på Spindekrogen

NCC Construction Danmark A/S får høj effektivitet på byggeopgave i Herlev ved at kombinere saxlifte og arbejdsplatforme.
Boligbyggeriet Spindekrogen i Herlev består af flere fire etagers lejlighedsbygninger med en arkitektur, hvor der er mange brud i facaderne, så der er enkelte lange facader og mange korte.

Derfor har entrepriseleder Mikkel Dam valgt at kombinere brugen af arbejdsplatforme og saxlifte i forbindelse med facadeisolering og pudsning af facaderne.

Læs også: Ny bydel rejser sig i Herlev.

- På langsiderne er arbejdsplatforme rigtigt gode og giver et godt flow i arbejdet, men vi har mange kanter og korte facadestykker, hvor saxliftene er mere fleksible og lette at flytte. Dermed kan vi bedre veksle mellem isoleringsarbejde og pudsearbejde afhængigt at vejrliget, siger Mikkel Dam.

VMC Pitzner har leveret to dobbeltmastede arbejdsplatforme og otte 15 meters diesel saxlifte. Der ud over er der en 20 meter bomlift og en teleskoplæsser på pladsen dels til forefaldende opgaver og dels til håndtering af byggematerialer.

NCC opfører én af parcellerne i Spindekrogen for Herlev almennyttige Boligselskab. Den består af 5.226 etagemeter og 55 boliger. Byggeriet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156