23948sdkhjf

Garvede byggefolk etablerer ny virksomhed

Michael Saunte og Henrik Nielsen står bag OvenlysKompagniet, der i samarbejde med tyske Lamilux tilbyde Passivhaus-certificerede ovenlysvinduer – fra idé til færdigt projekt.
OvenlysKompagniet er ny på banen i den danske byggebranche med speciale indenfor ovenlys. Virksomheden gik i sidste måned på markedet med et fuldt CE-certificeret sortiment inden for glas- og plastovenlys samt brandventilation.

Bag virksomheden står Michael Saunte og Henrik Nielsen, som i forbindelse med etableringen af OvenlysKompagniet kan drage nytte af en omfattende erfaring fra netop ovenlysbranchen. De to ejere har begge en fortid i Primalux, som gik konkurs tidligere på året, men Michael Saunte understreger, at der ingen forbindelse er mellem de to virksomheder.

- Det er korrekt, at jeg og Henrik har en fortid i Primalux, men der er ikke tale om en fortsættelse af aktiviteterne. Branchen er den samme, men forretningsmodellen er anderledes sammensat, produkterne er nogle andre, og det er heller ikke de samme ejere, siger han til Building Supply.

Trækker på tysk ekspertise
Ovenlyskompagniet har bygget sit sortiment op omkring forhandling af produkter fra den tyske producent Lamilux og kan på den baggrund tilbyde nogle af Europas eneste A-klasse Passivhaus-certificerede ovenlysprodukter og systemer til bygning af glastage.

- Tyskland har udviklet sig til et førende marked i Europa for lavenergiprodukter, og vi har fået mulighed for at trække på noget af den bedste ekspertise og kvalitet, der findes på området. Lamilux er blandt andet ekspert i rådgivning og systemer til naturlig ventilering af bygninger, og det vil vi naturligvis gøre brug af til projekter i det danske marked, forklarer Michael Saunte.

Endvidere har OvenlysKompagniet samlet en række danske samarbejdspartnere, så stort set alle opgaver kan løses indenfor specialløsninger, montage og service. Også løsninger indenfor glas-/alufacader kan klares indenfor netværket, og planen er at udvide kredsen af leverandører og samarbejdspartnere løbende, i takt med behovet og mulighederne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078