23948sdkhjf

Ny direktør i Danske Designere

Brancheorganisationen har ansat Dorrit Bøilerehauge, som tiltræder i næste måned.
Den 1. november får Danske Designere ny frontfigur, når Dorrit Bøilerehauge afløser Steinar Valade-Amland som direktør.

Dorrit Bøilerehauge er cand.ling.merc. og ph.d. og har de seneste fire år ledet Videncenter for Design & Business, TEKO, VIA University College.

- Der er ingen tvivl om, at Danske Designere med Dorrit Bøilerehauge får en yderst kompetent og kvalificeret direktør. Dorrit er specialist og ekspert inden for digitale kommunikationsstrategier, sensory branding and retai, modebranchens kulturelle og forretningsmæssige udvikling, branding, design og identitet samt forretningsstrategier, hvor hun i en lang række tværgående projekter har været den drivende kraft – både i Danmark og internationalt. Endelig er Dorrit en meget aktiv debattør, skribent og talsperson for design og business i offentlige medier, skriver organisationen i en pressemeddelelse, hvor den kommende direktør også fremhæves for at være en ivrig brobygger, der lægger stor vægt på den synergi, der opstår, når forskellige fagligheder og interesser arbejder sammen.

Danske Designere oplyser endvidere, at organisationen flytter fra de nuværende faciliteter på Strandgade 27A i København og ind i et nyistandsat kontor i Republikken, Vesterbrogade 26, 1620 København V.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079