23948sdkhjf

Nybyggeri giver ældrecenter 110 plejeboliger

Løgten Murer- og entreprenørforretning er hovedentreprenør på en udvidelse med 55 nye boliger af Søhusparken i Ebeltoft. Byggeriet har nu fejret rejsegilde.
Ebeltoft Boligselskabs Områdecenter Søhusparken har fejret rejsegilde på byggeriet af 55 plejeboliger på ca. 4.700 m².

- Vi får her et byggeri af plejeboliger i høj kvalitet. Baggrunden er det gode samarbejde mellem repræsentanter fra personale, ældrerådet, kommunens ejendomsafdeling og byggeledere og arkitekter. Jeg vil gerne takke håndværkerne for at flot stykke arbejde. Det er flot at vi med en hård vinter, et vådt forår og en våd sommer alligevel er nået så langt, at vi i dag holde rejsegilde. Det er godt klaret, sagde formand for udvalget for sundhed, ældre- og socialområdet Ninna Thomsen udtalte ved rejsegilde.

Hovedentreprenør på byggeriet, som skal overholde energikrav svarende til Lavenergibyggeriet klasse 2015, jvf. Bygningsreglement 2010, er Løgten Murer- og entreprenørforretning. Rådgivere er KPF Arkitekter og Ingeniørfirmaet Stokvad & Kerstens.

Læs mere: Spaden i jorden til 55 plejeboliger i Ebeltoft.

Projektering af aktivitetscenter næste år
Med de 55 nye plejeboliger når Søhusparken op på i alt 110 plejeboliger. De 16 første boliger vil stå færdige i januar, mens de resterende 39 boliger forventes færdige til august 2013. Og udvidelsen af ældrecentret stopper ikke med de nye boliger.

I 2013 er det målet at påbegynde projektering af et aktivitetscenter, som vil blive til stor glæde for de mange pensionister og efterlønsmodtagere i området.

Forenede Care har fra den 1. februar 2012 stået for driften af Søhusparken under et offentligt – privat partnerskab. Ejer af plejeboligerne er DjursBO, som er en sammenlægning af Boligforeningen Djursland og Ebeltoft Boligselskab. Byggeriet sker på baggrund af Syddjurs Kommunes planlægning på ældreområdet for at sikre gode rammer for omsorgen for de mest plejetrængende af kommunens ældre borgere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095