23948sdkhjf

Lægehus i Ulfborg klar til sommer 2013

Første spadestik til et nyt lægehus i Bredgade i Ulfborg er nu taget, så lægerne i Ulfborg og Vemb kan komme under samme tag til sommer.
Den 6. november blev første spadestik taget til byggeriet af et nyt lægehus i Bredgade i Ulfborg.

Ved begivenheden understregede formanden for Social- og Sundhedsudvalget i Holstebro Kommune, Anne Lise Holst Jensen, i sin tale bl.a. to ting, der er lagt stor vægt på i planlægningen af det nye lægehus. Dels en central placering tæt på offentlige transportmidler, dels sammenhængen mellem forskellige sundhedsydelser.

- Større og bedre sammenhænge i sundhedsydelserne er en del af den nødvendige forandring, som skal ske i Det nære Sundhedsvæsen. Det er noget af det, vi arbejder målrettet med i Holstebro Kommune. Derfor indrettes lægehuset, så der også er plads til flere kommunale sundhedsaktiviteter, f. eks. sundhedsplejen og et kommunalt sundhedscenter, sagde Anne Lise Holst Jensen.

Anne Lise Holst Jensen tog de første spadestik til byggeriet sammen med Tina Høst, der er en af de fem læger, der får praksis i huset.

Fakta om lægehuset i Ulfborg
• Holstebro Kommune har fra Indenrigs- og Sundhedsministeriets pulje til sundheds- og akuthuse i udkantsområder fået 10 mio. kr. til det nye lægehus i Ulfborg, og kommunen har bevilget yderligere knap 3,3 mio. kr. til projektet.

• Lægehuset bliver på ca. 800 m². Det skal stå klar til indflytning i sommeren 2013.

• Arkitekt på byggeriet af det nye lægehus, der har adressen Bredgade 22, er ATRA-arkitekterne, Holstebro.

• I det nye lægehus bliver der tre lægeklinikker samt plads til kommunale sundhedsaktiviteter, f.eks. sundhedsplejen og et kommunalt sundhedscenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093