23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Balslev Rådgivende Ingeniører A/S
Lars Holmegaard er blevet ansat som salgs- og afdelingschef hos Balslev Rådgivende Ingeniører A/S med base på kontoret i Viborg. Han kommer fra en stilling som team- og markedschef/afdelingschef for Niras’ Herning-kontor og har tidligere været regionschef i OBH-Gruppen.

Balslev Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder rådgivning, projektering og teknisk design inden for blandt andet el, konstruktion, vvs og ventilation.

Birk Teq A/S
Søren Brinks Larsen er indtrådt i bestyrelsen hos Birk Teq A/S i stedet for Poul Michael Bjørnskov (kilde: BIQ.dk).

Birk Teq A/S er leverandør inden for el-installation, el-service, tele-installation, it-installation samt sikring og tyverialarmer.

Bygningsstyrelsen
Anniken Kirsebom er blevet udnævnt til chef for Byggeri 1, Mette Carstad er blevet konstitueret chef for Byggeri 2 og Signe Rahbek blevet udnævnt til chef for Byggeri 3 hos Bygningsstyrelsen.

Samtidig tiltræder Christian Liebing pr. 1. december som vicedirektør i Bygningsstyrelsen.

CPT A/S
Jan-Åke Lennart Victor er indtrådt i bestyrelsen hos CPT A/S i stedet for Poul Erik Skouv (kilde: BIQ.dk).

CPT A/S er leverandør af leverandør af betonblandeanlæg og maskiner til fremstilling af betonelementer.

Danmarks Tekniske Universitet
Marianne Thellersen er pr. 1. december blevet ansat som ny koncerndirektør for innovation og entrepreneurskab hos Danmarks Tekniske Universitet.

Marianne Thellersen bliver en del af DTU’s direktion, som udgøres af rektor, prorektor, to uddannelsesdekaner, universitetsdirektøren og koncerndirektøren for erhverv og myndigheder. Et vigtigt element i Marianne Thellersens arbejde bliver at bidrage til, at der også blandt DTU’s studerende udvikles en kultur for innovation og entrepreneurskab.

DI Byggematerialer
Tony Nielsen, salgsdirektør Danfoss, og Bjarne Jørgensen, vice president MT Højgaard, er indtrådt i bestyrelsen hos DI Byggematerialer, der samtidig skifter navn til DI Byg.

DI Byg er et af DI’s otte branchefællesskaber. DI Byg har 432 medlemmer inden for byggesektoren.

Gottlieb Paludan
Frederik Ejlers, Kurt Brink Kristensen og Søren Arildskov Rasmussen indtræder som partnere i arkitektfirmaet. Det sker i forlængelse af Gottlieb Paludans opkøb af Public Arkitekter.

De tre nye partnere indgår fremover i virksomhedens ledelse, som desuden tæller arkitekterne Jesper Gottlieb og Kristian Hagemann.

Læs også: Tre nye partnere hos Gottlieb Paludan

STB Byg A/S
Jens Gordon er blevet ansat som økonomichef hos STB Byg A/S. Han komme fra en stilling som økonomichef hos VVS-firmaet Søberg A/S i Sønderjylland.

STB Byg A/S er en vidtfavnende bygge- og entreprenørvirksomhed, der udfører total-, hoved- og fagentrepriser i hele Danmark.

Rambøll
Christiane Johansen er blevet ansat som afdelingsleder for Group Business Applications hos Rambøll (kilde: Berlingske Tidende).

Peter Heymann Andersen er samtidig indtrådt i direktionen hos Rambøll Danmark A/S (kilde: BIQ.dk).

Sjælsø Danmark
Peter Ebbesen er indtrådt i bestyrelsen hos Sjælsø Danmark i stedet for Torben Black (kilde: Børsen).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078