23948sdkhjf

JFP vinder gymnasieudvidelse

Totalentreprisekonkurrencen om udvidelsen og ombygningen af TH Langs HF og VUC i Silkeborg er vundet af Jørgen Friis Poulsen med KPF Arkitekter og COWI som underrådgivere.
Projektet på TH Langs HF og VUC omfatter en nytilbygning på 1.400m² samt diverse ombygninger og energi/indeklima forbedringer i den eksisterende skole.

Det oplyser KPF Arkitekter på sin hjemmeside.

Multisal samt undervisnings- og faglokaler
Den nye tilbygning er et kvadratisk punkthus i to etager placeret midt i skolegården, der derved opdeles i en bymæssig/halvoffentlig zone og en mere privat zone med boldbane og udeamfi. Den skalmuredee bygning sammenkobles med skolen via ”gaden” et 400 m² stort foyer-rum, der åbner sig mod den gamle kantine og mod den nye multisal.

Bygningen indeholder en multisal, musik- og øvelokaler samt fire undervisningslokaler og lærerforberedelse.

Ovenpå ”gaden” er en stor taghave med terrassebrædder og et ”landskab” med diverse bede og ovenlys.

Gårdrummenes indretning er en væsentlig del af opgaven, og der indrettes mange opholdssteder med møbler, bænke, en lang plint, beton-klatrevæg, blød boldbane samt mange bede og buske holdt sammen i en komposition med den kæmpestore og gamle rødeg som centrum.

Byggestart til foråret
Fysisk opstart på arbejdet forventes den 1. marts 2013 startende med ombygningsarbejderne. Perioden fra nu og indtil den 1. marts vil blive brugt på projektering, planlægning og indkøb.

Fakta:
Bygherre: TH Langs skole
Arkitekt: KPF Arkitekter AS
Landskab: KPF Arkitekter AS
Ingeniør: COWI
Entreprenør: JFP
Omfang: 1.400 M² + vinduesudskiftninger, ventilation og ombyg
Byggesum: 31 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094