23948sdkhjf

Materiel til milliardbyggeriet på Marmormolen

Entreprenøren Per Aarsleff har de seneste måneder fået leveret al ekstra materiel til milliardbyggeriet på Marmormolen fra GSV.
Når der skal bygges et nyt spektakulært byområde i København for milliarder, i dette tilfælde Marmormolen på Københavns Nordhavn, er det alfa og omega for entreprenøren, at det materiel man benytter, er i den bedste stand, og at leverandøren kan stå klar til at servicere, når det skal udskiftes, eller hvis der skal leveres ekstra. Alt dette skal sikres, så der ikke opstår flaskehalse på byggepladsen.

De sidste par måneder er det så GSV, som leveret materiel til byggepladsen. Her sikrer materieludlejeren, at Aarsleff løbende får den nødvendige service.

Glæde over løsningen
I forbindelse med samarbejdet, havde GSV en løsning klar med det samme, der betød at Aarsleff på kort tid kunne få leveret materiel, samtidig med at de kunne stå standby hvis tingene skulle udskiftes:

- GSV har kunnet præsentere en løsning som vi finder yderst favorabel. De har leveret en lang række materiel, samtidig med at de står klar med en ambulancetjeneste, såfremt noget skal leveres prompte. Vi har det bedst med at samarbejde med virksomheder som vi ved kan levere kvaliteten og selv når det kommer til kroner og øre er GSV vores valg, siger Mads Kofod, afdelingsingeniør hos Per Aarsleff.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087