23948sdkhjf

Året der gik: Overenskomst, overskud og solceller

2012 var første hele år, hvor Building Supply dagligt udsendte nyheder målrettet el-installationsbranchen. Her er de fem mest populære historier i første halvdel af 2012.
2012 lakker mod enden, og i den anledning har Building Supply - El set nærmere på årets mest populære historier. Her følger de historier, som læserne fandt mest interessante frem til sommeren.

Den 28. februar faldt en ny El- og vvs-overenskomst på plads, da Installatørernes organisation Tekniq på den ene side og HK/Privat på den anden kom frem til et forlig, der berører godt 2.000 medarbejdere.

Solceller har tiltrukket sig stor opmærksomhed i årets løb. Således også historien om forsikringsselskabet der frygtede, at det ville blive dyrere at forsikre huse med solceller installeret, da det rygtedes at brandfolk kunne få stød under slukning af brande i disse huse. (Solcelleanlæg og forsikring støder sammen)

Omvendt positivt var historierne om fremgang for Aarhus El-Teknik (Forrygende 2011 for ungt installatørfirma) og Uggerly Installation (Igen overskud hos Uggerly Installation).

Interessen for, at Bravida opretter ny afdeling, der skal koordinere virksomhedens kernekompetencer inden for Teknisk Facility Management, tiltrak sig også stor opmærksomhed.

I morgen kan du læse, hvilke historier der var størst interesse for i sidste halvdel af 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078