23948sdkhjf

Året der gik: Uautoriseret arbejde og konkurrencestrid

2012 var første hele år, hvor Building Supply dagligt udsendte nyheder målrettet el-installationsbranchen. Her er de fem mest populære historier i sidste halvdel af 2012.
2012 lakker mod enden, og i den anledning har Building Supply - El set nærmere på årets mest populære historier.

I går fortalte vi om de mest populære historier frem til juni. Her følger de historier, som læserne fandt mest interessante efter sommeren.

I september var det sagen om, at NRGI var meldt til bagmandspolitiet af Klagenævnet for Udbud. ( NRGi endt i konkurrencestrid ) Energiselskabet havde givet en installationsvirksomhed en større opgave uden at hente tilbud fra flere leverandører.

Uautoriseret arbejde indenfor el-området har tiltrukket sig stor opmærksomhed hele året, og først i august viste en opgørelse, at der var en stadig stigning i autorisationssnyd . I oktober viste en status over årets første otte måneder så, at Sikkerhedsstyrelsen havde modtaget 227 anmeldelser om overtrædelser på autorisationsområdet ( Straf til uautoriseret el-arbejde ).

Autoriseret arbejde var også kernen i Sikkerhedsstyrelsens præcisering af reglerne for, hvordan man lovligt får solcelleanlæg installeret på taget. ( Opstramning af solcelleregler )

Solceller har været et meget populært emne i 2012. Da rygterne begyndte at svirre om en afskaffelse af tilskud til solcelleanlæg, steg efterspørgslen voldsomt. Det kunne man mærke hos bl.a. installatørvirksomheden VVS Søberg ( Solcelle-usikkerhed skaber travlhed ).

Det var de mest populære historier i 2012. Redaktionen bag Building Supply - EL ønsker alle en god jul og et godt nytår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328