23948sdkhjf

Ny Aarhus-entreprenør godt fra start

I kraft af et godt netværk og en fornuftig byggeaktivitet i Aarhus-området har det nyetablerede Risskov Entreprise fået en betydeligt bedre start på tilværelsen end forventet.
Efter 7-8 år som afdelingsleder i Jorton Aarhus tog Peder Skjærlund tidligere på året hul på et nyt kapitel, da han etablerede Risskov Entreprise sammen med Niels Chr. Eriksen og Bent Brøndum. Sidstnævnte er manden bag Risskov Tømrer- og Snedkerforretning (RTS), hvis holdingselskab sidder på 51 procent af den nye virksomhed.

RTS-koncernen har ikke tidligere beskæftiget sig ret meget med total- og hovedentrepriser, og for Bent Brøndum var det derfor oplagt at alliere sig med Niels Chr. Eriksen og Peder Skjærlund, som begge har et stort netværk i og omkring Aarhus. Setup’et bag det nye selskab har indtil videre vist sig at være solidt, og Risskov Entreprise har siden opstarten i maj måned bl.a. sikret sig opgaver på flere børneinstitutioner og ungdomsboligbyggerier – herunder entreprisen på den store OPP-institution i Hørning med plads til 250 børn.

- Det er gået betydeligt bedre end forventet, og vi har allerede opgaver på kontrakt for omkring 20 mio. kr. i 2013. I kraft af de første sager er der kommet en hel del henvendelser, og vi har fået ry som en god samarbejdspartner, fortæller Peder Skjærlund til Building Supply.

Meget at rive i
Risskov Entreprise er en styrende entreprenør og har således ingen håndværkere ansat. Peder Skjærlund forklarer, at man naturligvis har mulighed for at trække på de andre RTS-selskaber til underentrepriser, men det er langt fra tilfældet hver gang – søsterselskaberne konkurrerer på lige fod med virksomheder ude i byen, understreger han.

Den aktuelle medvind har givet plads til en udvidelse af medarbejderstaben. Claus B. Pedersen, der er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, er netop blevet ansat som ny projektleder, og generelt ser Risskov Entreprise positivt på mulighederne – til trods for de svære tider i byggebranchen.

- I Aarhus-området er der meget at rive i, blandt andet på havnen og ved det nye hospital i Skejby. Det giver arbejde til de større virksomheder, og så er der plads til os andre i resten af byen, hvor der faktisk ligger mange interessante opgaver, både privat og offentligt. Vi har selv vundet nogle projekter ved kommunen og boligforeningen Ringgaarden, og så er vi netop gået i jorden med en ny børneinstitution i Tebstrup syd for Skanderborg. Prismæssigt er det vores største opgave lige i øjeblikket, siger Peder Skjærlund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109