23948sdkhjf

Året der gik: Frost og lyse idéer

2012 var første hele år, hvor Building Supply dagligt udsendte nyheder målrettet VVS-branchen. Her er de fem mest populære historier i første halvdel af 2012.
2012 lakker mod enden, og i den anledning har Building Supply - VVS set nærmere på årets mest populære historier. Her følger de historier, som læserne fandt mest interessante frem til sommeren.

Frosten ramte - også fristes man til at sige - pludseligt landet i februar sidste år. Det gav mange frosne vandrør, men hos Østjysk VVS i Randers en idé til at tø frostramte plastrør op. Fik du ikke læst om den smarte metode er her muligheden. (Lys ide varmer frosne plastrør)

Først i februar kunne man også læse om Brødrene Dahls arbejde med at bevæge sig fra den traditionelle grossistrolle for i stedet at indgå i en mere aktiv relation til kunderne. (Brødrene Dahl satser på ny rolle)

Den 28. februar faldt en ny El- og vvs-overenskomst på plads, da Installatørernes organisationTekniq på den ene side og HK/Privat på den anden kom frem til et forlig, der berører godt 2.000 medarbejdere.

Året bød også på flere historier om, hvordan det økonomisk går virksomheder i branchen. I den kategori faldt artiklen om endnu et overskud hos Uggerly Installation (Igen overskud hos Uggerly Installation).

Interessen for, at Bravida opretter ny afdeling, der skal koordinere virksomhedens kernekompetencer inden for Teknisk Facility Management, tiltrak sig også stor opmærksomhed.

I morgen kan du læse, hvilke historier der var størst interesse for i sidste halvdel af 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11