23948sdkhjf

Året der gik: Solceller og nye samarbejder

2012 var første hele år, hvor Building Supply dagligt udsendte nyheder målrettet VVS-branchen. Her er de fem mest populære historier i sidste halvdel af 2012.
2012 lakker mod enden, og i den anledning har Building Supply - VVS set nærmere på årets mest populære historier.

I går fortalte vi om de mest populære historier frem til juni. Her følger så de fem historier, som læserne fandt mest interessante efter sommerferien.

I august fortalte teknikgrossisten Solar A/S om arbejdet med et nyt forretningskoncept, som skulle øge effektivitet og indtjening i selskabet. (Teknikgrossist satser på nyt forretningskoncept).

Solceller har fyldt meget i årets løb. I oktober fik den eksplosive vækst i salget af solceller VE-Byg og Dansk Solcelleforening til at advare mod, at ukyndige solcellemontører skader tagene.

Solceller var også omdrejningspunktet, da Sikkerhedsstyrelsens sidst i oktober foretog en opstramning af solcellereglerne, og præciserede, hvordan man lovligt får solcelleanlæg installeret på taget.

Da vi kom til november var det igen en historie om udviklingen i branchen, mere præcist installatør-virksomheden Thomsen & Fals, der tiltrak sig størst læserinteresse. (Igen overskud hos Thomsen & Fals).

I november kunne man også læse, hvordan branchen tog imod nyheden om, at Brødrene Dahl og HusCompagniet havde indgået en samarbejdsaftale om VVS på typehusfirmaets produktion. (Installatør ser frem til samarbejde med Brødrene Dahl).

Det var så de mest populære historier i 2012. Redaktionen bag Building Supply - VVS ønsker alle en god jul og et godt nytår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297