23948sdkhjf

Fuldt fremmøde til rejsegilde på Slagelse Stadion

Der var høj stemning, da gæster fra Slagelse Kommune, sponsorer, og byggeriets ansvarlige, Jönsson a/s, Sweco Architects og Midtconsult, mødtes til rejsegilde på den nye tribune.
Der blev guffet i sig af de traditionelle rejsegildepølser og hænderne blev varmet på kaffen – eller øllen – i hånden. Men det var først i sidste øjeblik, at håndværkerne holdt inde med at arbejde for at lytte med til dagens talere - lige tidsnok til at mod-tage den store ros, der lød:

- Der findes intet lignende stadion her på Sjælland. Man skal helt til Odense for at måle sig med det. Vi har haft fokus på at få kvalitet for pengene og ambitionerne er blevet indfriet. Vi har fået et stadion i Superligaen – så mangler vi bare, at FC Vestsjælland kommer i Superligaen, sagde borgmester Lis Tribler med et smil på læben.

Sammen med Midtconsult og Sweco Architects har entreprenørfirmaet Jönsson vundet totalentreprisen på udvidelsen af Slagelse Stadion til ca. 21 mio. kr.

Læs mere: Jönsson skal ombygge Slagelse Stadion.

Den nye tribunebygning udgør 1.500 m2 fordelt på tre etager med omklædningsfaciliteter, publikumstoiletter, VIP-lokaler, presserum og kontorer – og ikke mindst 1.200 nye overdækkede tilskuerpladser. Det nye anlæg placeres centralt langs den nordlige side af banen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141