23948sdkhjf

1.120 m² lægehus foran indvielse

Skjerns nye lægehus på Tinghusvej er klar til den officielle indvielse, som afholdes fredag den 25. januar.
Den 1. november sidste år blev et helt nyt lægehus taget i brug af områdets læger, og nu er bygningen på Tinghusvej 4 i Skjern klar til den officielle indvielse.

Det nye lægehus er indrettet i den nedlagte politistation på Bredgade, og har på den måde fået et særligt historisk præg og en særdeles central placering, som borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, Iver Enevoldsen, tror på er et led i en fremtidssikring af lægegerningen i området.

Indvielsen begynder med en velkomst ved Lægehusets læger. Herefter taler regionsrådsformand Bent Hansen og Borgmester Iver Enevoldsen. Til stede er også arkitekt Claus Bødtker og bygmester Brian Meldgaard.

Plads til syv praktiserende læger
Entreprenørfirmaet på projektet er Hansen & Larsen A/S. Renoveringen er sket på alle bygningens tre etager, ligesom der etableres en tilbygning, der får det samlede bebyggede areal op på næsten 1.120 m².

Skjern Nye Lægehus indvies officielt fredag den 25. januar klokken 14.00 til 16.00 på Tinghusvej 4, 6900 Skjern.

Der er pt. 3 faste læger i Skjern-området. Det nye lægehus kan rumme op til syv praktiserende læger, to uddannelseslæger flere sygeplejesker, laboranter og sekretærer samt psykologer, der allerede nu er etableret i Lægehuset.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094