23948sdkhjf

Bascon opruster på bygherrerådgivning

Stefan Søsted er tiltrådt som leder af Bascons afdeling for bygherrerådgivning i Aarhus.
Bascons afdeling for bygherrerådgivning i Aarhus har fået en ny leder i form af den juristuddannede Stefan Søsted, der kommer fra en stilling som kontorchef i Naturstyrelsen i Aarhus. Ansættelsen styrker Bascons satsning på strategisk bygherrerådgivning.

- De vigtigste beslutninger i et byggeprojekt træffes tidligt i processen og handler ofte om at skabe den rigtige vision, lægge den optimale strategi og finde den rette finansiering. Som afdelingsleder skal jeg være med til at udvikle ikke mindst de indledende processer i komplekse bygge- og anlægsprojekter, så nytteværdien øges, siger Stefan Søsted.

Som afdelingsleder i Bascon har Stefan Søsted personaleansvar for en gruppe på 25 medarbejdere bestående af primært ingeniører og arkitekter. I Naturstyrelsen havde han ansvar for gennemførelse af VVM-opgaver og tilsynet med den fysiske planlægning for kommuner i Region Midtjylland og Region Nordjylland.

- Med en kombination af brede ledelseskompetencer og en stor juridisk indsigt har Stefan den rette profil til at føre afdelingen ind i fremtiden. Han har en helhedsorienteret, strategisk tilgang, som ligger i tråd med Bascons syn på bygherrerådgivning, og han brænder for at forandre processerne i byggeriet, siger direktør Michael Sloth fra Bascon.

Den 35-årige Stefan Søsted er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2005 og har udover Naturstyrelsen tidligere været ansat i Justitsministeriet og Miljøministeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141