23948sdkhjf

Lindab vil løfte onlinesalget

Onlinesalget hos Lindab Ventilation udgjorde sidste år tæt ved 20 procent af den samlede omsætning. En ny mobil shop skal være med til at løfte salget yderligere.
I flere år har Lindab Ventilation arbejdet på at forenkle hverdagen for kunderne. Det har betydet flytning og ændring af fysiske afdelinger i hele landet, åbningen af en web-shop og udvikling af en række online-værktøjer. Desuden åbnede Lindab Ventilation i efteråret branchens første døgnåbne og selvbetjente varelager.

Det nyeste tiltag er en mobilversion af virksomhedens webshop. Den skal ifølge salgsdirektør Puk Spencer bl.a. give kunder som er på farten og ikke har adgang til en computer hurtig adgang til f.eks. tekniske specifikationer og priser på Lindabs produkter.

Sigter endnu højere
Lanceringen af Lindab Mobil Shop sker i forlængelse af et succesrigt 2012, hvor onlinesalget udgjorde tæt ved 20 procent af Lindab Ventilations samlede omsætning. Det er den højeste andel nogensinde. Med den nye mobiludgave forventer ventilationsleverandøren at kunne øge andelen til hele 25 procent i 2013.

- Både teknologien og markedet er modent til at tage løsningen til sig. Smartphones har vundet indpas i branchen. Det kan vi for eksempel se i et stigende antal nye apps målrettet byggeriet. Sammenholdt med successen fra vores traditionelle webshop giver det os stor tro på, at Lindab Mobil Shop er et relevant redskab, der kan bidrage til en enklere hverdag for vores kunder, fastslår Puk Spencer.

Eksisterende onlinekunder hos Lindab Ventilation har automatisk adgang til Lindab Mobil Shop. Nye brugere kan selv oprette sig som onlinekunder i systemet eller henvende sig til Lindab Ventilations salgsmedarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11