23948sdkhjf

Fremtidens plejehjem indviet

Flere hundrede gæster mødte op, da første etape af Rise Plejehjem blev indviet torsdag d. 14. marts.
Borgmester Tove Larsen indviede officielt plejehjemmet og understregede i sin tale, at hun er stolt af, at Rise Plejehjem er et af fire nye plejehjem i Danmark, der er udpeget til at være en model for Fremtidens Plejehjem.

- Jeg tror, det bliver et rigtigt dejligt hjem for dem, der bor her, og som flytter hertil, sagde Tove Larsen og takkede alle dem, der har gjort det muligt at opføre det nye Rise Plejehjem.

Læs mere: Modelprogram bag nyt plejehjem.

Blandt talerne var Svend Overgaard fra Domea Rødekro. Domea har været bygherre på projektet og ejer den del af plejehjemmet, hvor beboerne bor. Kommunen ejer servicebygningen. Svend Overgaard bemærkede, at solen skinnede over indvielsen, nøjagtig som den havde gjort det ved rejsegildet 24. maj sidste år:

- Jeg håber, det betyder, at ånden fra det gamle plejehjem følger med over i det nye. Vi har været med fra begyndelsen af projektet, og det har været en lang og spændende rejse, fra vi en råkold efterårsdag satte spaden i jorden på græsplænen, og til der i dag står et hypermoderne plejehjem, sagde Svend Overgaard.

Det er Sahl Arkitekter, Triconsult samt Oesten Ingeniører og Arkitekter, der står Rise Plejehjem, som bliver nyt hjem for 84 beboere.

Læs mere: Sahl Arkitekter skal tegne fremtidens plejecenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079