23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Professionel kloakservice

Udløber
27. september 2024

Har I brug for kloakservice? Vores mandskab hos Anlægsgartner Gottlieb A/S kan hurtigt rykke ud og løse enhver form for kloakproblemer

Vi har erfaring siden 2001 med kloakservice til både virksomheder, offentlige institutioner, kommuner og boligforeninger i København og resten af Sjælland, og kan derfor også hjælpe dig – uanset hvilket problem du står overfor. Vores mandskab er alle uddannet og udfører derfor et top professionelt resultat – hver gang.

Kvalitetsbevidst kloakservice
Med klimaændringer og dermed øgede regnmængder, stilles der større krav til håndtering af regnvand i Danmark. Og det stiller selvfølgelig også krav til kloakløsninger – både spildevands- og regnvandsløsninger.

Hos Anlægsgartner Gottlieb A/S har vi specialiseret os i at rådgive om alle typer af kloakopgaver. Vi holder os hele tiden opdateret på nyeste teknikker inden for kloakering. Derudover er al vores mandskab uddannet– og bliver hele tiden efteruddannet, så de altid er yderst kompetente, uanset hvilken opgave der skal løses.

Hvornår skal man bruge kloakservice?
Hvis I oplever problemer såsom tilstoppede afløb, kloaklugt eller oversvømmelser, er det tid til at kontakte Anlægsgartner Gottlieb A/S for professionel kloakservice. Vores team af fagfolk er specialiserede i at identificere og løse kloakrelaterede problemer hurtigt og effektivt og undgå yderligere problemer i fremtiden.

Medlem af Danske Kloakmestre – garanti for kvalitet og sikkerhed
Anlægsgartner Gottlieb A/S er autoriseret kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre, hvilket er jeres garanti for, at vores kloakservice bliver udført til højeste kvalitetsstandard. Vi er desuden underlagt kvalitetskontrollen hos Bryggeriets Kvalitetskontrol. Bestil en kloakmester her. Hos os er du garanteret ærlighed, der giver dig ro i maven – uanset hvilken type opgave vi har med at gøre.
 
Hvorfor vælge Anlægsgartner Gottlieb A/S?

  • Vi har siden 2001 erfaring med kloakservice
  • Vores mandskab er alle uddannet til at løse de opgaver de skal udføre.
  • Vi er autoriseret kloakmester
  • Vi er medlem af danske kloakmestre
  • Vi er underlagt kvalitetskontrol
  • Vi overholder altid vores aftaler
  • Vores mandskab er alle serviceorienteret med mål om at give dig en god oplevelse
    … og så er vi selvfølgelig fleksible ift. ændring i ønsker mv., så I er garanteret at få det bedste resultat.
Anlægsgartner Gottlieb A/S
Stålager 1
4050 Skibby
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25115279
P nummer: 1018928724

Kontaktperson

Thomas L. Rasmussen
Produktionschef – Entreprise
+45 20108175 tlr@gartnergottlieb.dk

Send til en kollega

0.047