23948sdkhjf

Entreprenør- og servicevirksomhed med 400 ansatte udnævner ny adm. direktør

Samtidig bliver den - nu tidligere - adm. direktør arbejdende bestyrelsesformand

Den 1. august trådte Jørgen Faber Klausen et skridt op hos Norisol og blev adm. direktør. Siden november 2022 har han været direktør for Region Øst for service- og entreprenørvirksomheden med ekspertise i teknisk isolering.

- Jørgen har kun været hos os i 9 måneder, men har tydeligt vist, at han har dét der skal til og at han brænder for Norisol. Jeg er derfor helt tryg ved at Jørgen nu overtager et større ansvar for ledelsen af Norisol, udtaler ny bestyrelsesformand Knut Akselvoll i en pressemeddelelse.

Jørgen Faber Klausen afløser netop Knut Akselvoll, der fortsat vil have en aktiv rolle i Norisol, da han vil overgå til rollen som arbejdende bestyrelsesformand. Dermed afløser han Birgit W. Nørgaard, som fremover vil være bestyrelsesmedlem.

Jørgen Faber Klausen har tidligere været blandt andet sektionschef VVS og FM i Kemp & Lauritzen, sektionschef hos Lindpro samt opbygget og drevet en VVS-installatørvirksomhed. Han har oprindeligt en håndværksmæssig uddannelse som blikkenslager og VVS-tekniker.

- Vi har en solid og velkørende forretning med et godt fundament at bygge videre på. Og jeg ser bestemt også potentiale for videreudvikling og vækst, udtaler Jørgen Faber Klausen.

Norisol har i omegnen af 500 ansatte fordelt på afdelinger i Frederikshavn, Fredericia, Esbjerg, Munkebo, Skælskør, Kalundborg, Hvidovre og hovedkontoret i Glostrup. I 2022 havde firmaet en nettoomsætning på 410 mio. kr. og et overskud efter skat på 12 mio. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141