23948sdkhjf

Direktør stopper efter halvandet år: Producent af byggerobotter skal have ny frontfigur

Odicos adm. direktør vil forfølge muligheder uden for koncernen

Adm. direktør hos Odico, Henrik Jacobsen, fratræder sin stilling med udgangen af december for at "forfølge muligheder uden for koncernen," meddeler producenten af robotter til byggebranchen i en børsmeddelelse.

Selskabets bestyrelse sætter derfor nu gang i en en proces for at finde en topchef.

Indtil den nye direktør er fundet, konstitueres nuværende COO Claus Gulbech til fungerende adm. direktør.

- Odico står i dag med en solid pipeline og ordrebeholdning, og markedet har bekræftet, at Odicos fokuserede strategi er den rette vej, påpeger Søren Ravn Jensen, bestyrelsesformand i Odico. 

Nu starter der ifølge formanden "en ny æra" i selskab med behov for at omsætte efterspørgsel fra markedet og realisere de vundne projekter. 

- Samtidig vil det højere aktivitetsniveau nødvendiggøre et øget fokus på løbende forbedring af vores arbejdsgange, optimering af vores forsyningskæde og ressourcer samt et stærkt omkostningsfokus. Dette vil indgå i bestyrelsens vurdering når den nye direktør skal findes, siger Søren Ravn Jensen.

Henrik Jacobsen blev ansat som adm. direktør hos Odico i april 2022. Han kom dengang fra en stilling som vicedirektør for produktion og innovation i Dansk Teknologisk Institut. CV'et tæller også ansættelser hos Blue Ocean Robotics, Arkitektgruppen, Aluwind Group, Væksthus Syddanmark og ABB.

Se nøgletal for:
Læs mere om: robotter
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.876