23948sdkhjf

Pihl-konkurs: Konkurrenter overtager projekter og medarbejdere

Züblin og Aarsleff viderefører nogle af de projekter, der er sat i stå som følge af mandagens konkurs i E. Pihl & Søn.
Som beskrevet allerede tirsdag fortsætter Per Aarsleff A/S arbejdet på Ny Nørreport efter konsortiepartneren Pihls konkurs. Det samme er tilfældet i Stockholm, hvor de to virksomheder i fællesskab har haft totalentreprisen på nye havnekonstruktioner i Värtahamnen.

Aarsleff har øjeblikkeligt overtaget 100 procent af de to byggeprojekter og i den forbindelse tilbudt de tidligere Pihl-ansatte kontrakter. Det fortæller CEO Ebbe Malte Iversen til Ritzau Finans ifølge DR Nyheder.

- Hvis de projekter ellers går godt, så forøger det i sig selv vores aktivitet. Derudover er der en række andre af Pihls medarbejdere, som nu står uden arbejde, og der er et positivt marked. De to ting kombineret giver os mulighed for at engagere nogle af medarbejderne til nogle af de projekter, som forestår. Pihls medarbejdere har været dygtige projektledere, siger Ebbe Malte Iversen.

På Nordhavnsvejen i København går tyske Züblins danske selskab ind og fylder tomrummet ud efter Pihl & Søn. Züblin har hidtil været partner på projektet. I et interview med Fagbladet 3F betegner virksomhedens danske direktør, Stig Weis, det dog ikke som videre sandsynligt, at der kommer yderligere Pihl-projekter ind i billedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094