23948sdkhjf

Sorte tal hos Risskov Entreprise

Aarhus-entreprenøren har fået en god start på tilværelsen med overskud i første regnskabsår. En pænt fyldt ordrebog giver tro på yderligere fremgang i det regnskabsår, som nu er godt halvvejs.
Det nye Risskov Entreprise kom igennem sit første leveår med plus på bundlinjen, og indehaverne; Bent Brøndum, Niels Chr. Eriksen og Peder Skjærlund, har al mulig grund til at tro på endnu et godt resultat, når regnskabsåret 2013/14 afsluttes ved udgangen af juni måned næste år.

- Det ser rigtig godt ud. Ordremæssigt er vi allerede i mål på nuværende tidspunkt. Der begynder at ske mere ude i branchen, hvor især rådgiverne har fået mere at lave. Det vil vi også få at mærke på et tidspunkt, og derfor har jeg en klar tro på, at vi kommer til at klare os bedre end sidste år, siger teknisk direktør Peder Skjærlund til Building Supply.

De nyeste projekter i ordrebogen er en Fakta-butik i Aarhus-området og et aktivitetshus for AL2 Bolig i Tilst, hvor Risskov Entreprise er henholdsvis hoved- og totalentreprenør. Fakta-byggeriet går i gang nu, mens aktivitetshuset har byggestart omkring februar. De to entrepriser udgør samlet lidt under 25 mio. kr.

Et stort netværk
Risskov Entreprise er 51 procent ejet af Bent Brøndums Holding-selskab, RTS Holding, som også står bag blandt andre Risskov Tømrer- og Snedkerforretning og Risskov Murer- og Entreprenørforretning. Dette, kombineret med Peder Skjærlunds otte år som afdelingsleder for Jorton i Aarhus, har udgjort et solidt fundament for virksomheden i opstartsfasen.

- Gennem mit netværk er det lykkedes at finde nogle gode projekter, som vi har været dygtige nok til at vinde, og det har givet os ry som en god samarbejdspartner. Samtidig er vi en lille organisation med tre medarbejdere, og derfor har vi ikke så mange omkostninger som større virksomheder i branchen, lyder Peder Skjærlunds bud på den positive start.

Risskov Entreprise er en styrende entreprenør og har allieret sig med en stor kreds af faste underleverandører. I det kommende år er fokus på at udvide forretningen og få mere volumen på rent ordremæssigt. Peder Skjærlund vil heller ikke afvise, at en eller to nyansættelser kan komme på tale i årets løb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094