23948sdkhjf

Året der gik – del 1: Konkurser og autorisationssnyd

Building Supply bringer her et overblik over de fem artikler fra VVS-området, der tiltrak sig størst opmærksomhed blandt læserne i første halvdel af 2013.
Autorisation har året igennem været et emne, der har tiltrukket sig stor opmærksomhed. Listens første indslag, der blev bragt i uge 4, handler således om snyd med autorisation i VVS-branchen. (VVSere afsløret i autorisationssnyd). En stikprøve afslørede, at fem ud af 100 VVS-installatører ikke havde den påkrævede autorisation. Det førte blandt andet til, at Tekniq anmeldte et firma til Skat og flere andre til Sikkerhedsstyrelsen.

Solceller er et andet område, der har været omdrejningspunkt for mange artikler og høj læserinteresse. I marts 2013 var solceller - og ikke mindst potentielle problemer med bestemte paneler – emnet i den anden historie på listen, ’Også brandfarlige solceller på danske tage’. En undersøgelse foretaget af Sikkerhedsstyrelsen viste, at der på det danske marked fandtes en bestemt type solcellepaneler, som havde forårsaget 15 tagbrande rundt om i Europa.

I april rettede VVS-grossisten Brødrene Dahl kritik af den skærpede godkendelsesordning for produkter i kontakt med vand. (Skrappe regler undrer VVS-grossist)

Næstsidste indslag blandt de mest læste artikler i første halvårs handlede om solceller. Nærmere bestemt de nye regler for støtte til solceller, som partierne bag Energiforliget i juni 2013 var kommet frem til. (Her er de nye solcelleregler).

Konkurser var kernen i den sidste af artiklerne, der trak flest læsere inden sommerferien. Flere konkurser i VVS-branchen, kunne fortælle den triste nyhed, at antallet af konkurser blandt VVS-virksomheder var steget i de første fire måneder af 2013 sammenlignet med 2012.

Det var de fem mest læste artikler frem til sommerferien 2013. På mandag bringer vi et overblik over de historier på VVS-området, der var de mest læste i sidste halvdel af 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094