23948sdkhjf

Flere muligheder for tågesikringen med den nye Protect 550

Protect, der er Danmarks og Skandinaviens eneste producent af tågegeneratorer, udvider nu sortimentet med Protect 550, der kan lægge et rum på 550 m3 i total tåge på 60 sekunder...
Protect, der er Danmarks og Skandinaviens eneste producent af tågegeneratorer, udvider nu sortimentet med Protect 550, der kan lægge et rum på 550 m3 i total tåge på 60 sekunder.

Den er udviklet med udgangspunkt i virksomhedens erfaringer fra mere end 10.000 producerede og installerede tågegeneratorer på 5 år. Protect 550 er designet til at supplere den mindre model 375 og den større model 950, der kan producere hhv 375 og 1.500 m3 tåge pr minut.

Den er dermed ideel til at sikre fx større butikker, banklokaler eller kontormiljøer - afhængig af lokalets layout. Det samme antal kubikmeter i meget uregelmæssige rum kan med fordel sikres sammen med en eller flere model 375. Vælges en kombineret løsning med model 550 og model 375 kan man desuden opnå, at rummet holdes i total tåge i længere tid.


Den forlængede effekt opnås, fordi den nye model 550 benytter one shoot-teknologi, hvor hele tågemængden udlades på én gang, mens model 375 kan indstilles til at udlade mindre mængder af tåge – pulserende – så rummet er totalt indhyllet i tåge i 20 minutter.

Protect 550 er optimeret på alle områder med blandt andet ny teknologi, der sikrer en højere kvalitet af tåge. Den større kapacitet klares med en dunk i stedet for en pose til opbevaring af tågevæsken.Dunken udskiftes på mindre end 30 sekunder uden fare for spild. Maskinens væskeindikator kan justeres efter behov, så den passer til behovet for væske i den givne installation.

På grund af den nye teknologi med nyt printkort og mange nye features har det været muligt at reducere strømforbruget på maskinen i opvarmet tilstand til under det halve. Protect 550 kan dermed prale af at have det laveste strømforbrug af alle tågemaskiner på markedet.

Det lavere strømforbrug betyder også længere standby tid – op til 3 timer – hvis netspæn- dingen til generatoren afbrydes.

Af øvrige features kan nævnes: halvt strømforbrug på alle indgange; den dobbelte strøm tilgængelig fra den indbyggede 12V forsyning; simpelt display med udlæsning af alle indgange, fejlmeldinger mm.; ny printkonstruktion, ny mekaniske opbygning samt indbygget ventilator og styreelektronik giver langt bedre batterihåndtering med blandt andet markedets eneste indbyggede Load Test kredsløb, hvor batteriernes tilstand dagligt testes (som det kendes fra tyverialarm anlæg).

Kilde: Protect

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078