23948sdkhjf

Casa præsenterer rekordregnskab

Den østjyske byggevirksomhed har øget omsætningen med mere end 50 procent.
Casa A/S i Horsens har netop aflagt regnskab for 2013, og det er med fremgang på både top- og bundlinje.

Omsætningen er steget med over 50 procent til 461 mio. mio. kr., mens resultatet før skat udgør 31 mio. kr. mod 14 mio. kr. i 2012.

- Vi er naturligvis glade og stolte over både omsætning og resultat, men samtidig også meget ydmyge. En så høj vækstrate kræver meget af både vores medarbejdere og samarbejdspartnere. De er alle dedikerede og meget kompetente, siger direktør Peter Rosengreen.

Casa-koncernen tegnes hovedsageligt af Casa A/S og Ejendomsselskabet Casa A/S. Koncernen, som er stiftet i 1985, har i dag flere end 50 ansatte og beskæftiger sig med byggeri og ejendomsbesiddelse over hele Danmark. Aktuelt er Casa involveret i en række større projekter; herunder flere boligbyggerier i København, parkeringshuse ved regionshospitalerne i Horsens og Silkeborg og et butikscenter i Brøndby.

- Med baggrund i den nuværende ordresituation forventer vi igen i 2014 at kunne øge både top -og bundlinje, om end ikke med samme fart, men mindre kan også gøre det, lyder det optimistisk fra Peter Rosengreen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11