23948sdkhjf

Ny afdelingsleder i Verdos Viborg-afdeling

Bjarne Tinghøj Mortensen er tiltrådt som afdelingsleder for Verdos installationsforretning i Viborg. Han ser gode muligheder for at udbygge forretningen inden for automatisering.
Som afdelingsleder får Bjarne Tinghøj Mortensen ansvaret for den daglige ledelse og drift af Verdos afdeling i Viborg. Samtidig bliver han ansvarlig for at udbrede kendskabet til Verdos el-installationsforretning i Midtjylland med opsøgende salg og kundekontakt. I den forbindelse øjner Bjarne et stort potentiale hos industri- og produktionsvirksomhederne i området.

- El-installation og service hos de lokale institutioner og boligforeninger i Viborg er noget af det, vi gør rigtig meget i, men med min baggrund inden for automationsverdenen, ser jeg også gode muligheder for, at Verdo kan udbygge forretningen denne vej, siger Bjarne Tinghøj Mortensen.

Ser stort potentiale i automatisering
Med 12 års erfaring fra el-installationsvirksomheden Agerkilde i Viborg og hele 23 år i el-branchen, bringer Bjarne stærke kompetencer inden for teknikopgaver og automation med sig til Verdo:

- Der er rigtig mange industri- og produktionsvirksomheder i det midtjyske, som med fordel kan automatisere deres processer. De vil herved kunne opnå højere kvalitet, øge produktiviteten og inkassere energibesparelser - alt sammen godt for bundlinjen, forklarer den nyudnævnte afdelingsleder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125