23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Cembrit, Dansk Miljørådgivning, Glaseksperten Vinduer og Døre, Keflico, Merton, PcP og Plannja.
Cembrit
Michael Andersen, 50 år, er pr. 11. august 2014 tiltrådt i en nyoprettet stilling som projektchef i projektsalgsafdelingen.

Michael Andersen kommer fra en stilling som trælastdirektør hos Bygma i Ringe og Nyborg-afdelingen, hvor han har været i tre år. Han har tidligere arbejdet i dør- og vinduesbranchen; som projektsælger og markedschef i Swedoor samt salgschef for forhandler- og projektsalg i Rationel Vinduer. (Kilde: Licitationen).

Dansk Miljørådgivning A/S
Bygningskonstruktør Henrik Vig Arvad er pr. 1. august 2014 ansat hos Dansk Miljørådgivning (DMR) i Ry, hvor han skal indgå i DMR's team til bygningsundersøgelse, som for øjeblikket oplever stor tilgang af opgaver.

Henrik Vig Arvad har tidligere været ansat som byggeleder og håndværkstaksator hos Rafn Tømrer & Snedker, hvor hans primære arbejdsopgaver har ligget indenfor skimmel- og bygningsundersøgelser, herunder råd og fugt, bl.a. i forbindelse med forsikringstaksering.

Glaseksperten Vinduer og Døre
Christina Kirkelund Hansen er pr. 1. august 2014 ansat i internt salg, hvor hun blandt andet skal arbejde med kundebetjening, ordreindtastning og tilbud.

Keflico A/S
Morten Mehlsen er pr. 11. august 2014 ansat som produktansvarlig inden for spån, MDF, laminat med videre. Han har tidligere været ansat hos blandt andet Dansk Formplade Industri og Herning Massivtræ.

Morten Mehlsen vil indgå som del af det øvrige interne salgs- og indkøbsteam på pladeprodukter på Keflicos hovedkontor i Støvring syd for Aalborg.

Merton A/S
Peter Runge er pr. 1. august 2014 tiltrådt en nyoprettet stillig, hvor han primært vil arbejde med danske industri-og projektkunder samt leverandører.

Peter Runge kommer senest fra et job som indkøber i Keflico og har desuden en fortid i bl.a. Novopan og M&S.

PF Group / PcP
Jes Grønver er ansat som eksportchef ved hovedfabrikken i Vildbjerg, hvor han også vil bidrage med sparring og udvikling af salgsstrategier og -fremstød for datterselskaberne i PF Group. Jes Grønver har tidligere været eksportchef i Densit og StrongStaal og har også arbejdet i en længere periode i Kina som General Manager i en underleverandørvirksomhed til vindmølleindustrien.

Leif Hansen er ansat som solution manager og produktchef med ansvar for at implementere strategier og konkrete projekter mellem udvikling, salg og produktion. Han kommer fra et job hos Kyocera Unimerco og har solide erfaringer med lignende ansvarsområder.

PcP. fremstiller gitter- og sikkerhedsriste samt trin til bl.a. gulve, gangbroer, trapper, altaner og platforme.

Plannja
Svend Stougaard, 44 år, er ansat som produktkonsulent i distrikt Nord-/Midtjylland. Han kommer fra en stilling som ekstern sælger i XL-Byg Vorupgruppen,

Thomas Karlsen, 29 år, er ansat som produktkonsulent i distrikt Syd-/Midtjylland samt Fyn. Han har en baggrund som salgskonsulent i tømmerhandlen og har netop færdiggjort en uddannelse som byggetekniker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125