23948sdkhjf

Nyt boligprojekt til 440 millioner i København

PKA investerer i 188 nye lejligheder i Teglholmbyen. FB Gruppen står bag.
PKA har tidligere investeret i to af FB Gruppens projekter på Islands Brygge, og samarbejdet videreføres nu med projektet Teglholmsbyen i Københavns Sydhavn.

- Teglholmen er ved at udvikle sig til et nyt og spændende område af København, og derfor er efterspørgslen efter en bolig stor. Så det er et område vi tror på og forventer os meget af, siger ejendomschef i PKA Nikolaj Stampe.

PKA's del af projektet omfatter 18.000 kvadratmeter med 188 lejligheder og ventes klar til indflytning i foråret 2016. Hertil kommer en etape 2 med 12.000 kvadratmeter ejerlejligheder. Arkitema Architects
og Arkitema Urban Design står for arkitektur og landskab, mens IngCon og Midtconsult leverer de rådgivende ingeniørydelser. IngCon er entreprenør.

Enorm interesse for lejeboliger i København
Med investeringen når PFA op på at have investeret knap 2 mia. kr. i byggeri af over 1.100 lejligheder i København inden for de sidste to år.

- Der er en stor efterspørgsel efter boliger i især København, og den vil kun blive større i årerne, der kommer, og derfor er boligmarkedet omkring Storkøbenhavn attraktivt at investere i. Udover at byggeriet bliver af høj kvalitet med en god beliggenhed, så oplever vi en enorm interesse for at bo til leje i København. Vores byggerier på Islands Brygge og Margretheholm har været lejet ud, inden boligerne stod klar, siger Nikolaj Stampe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11