23948sdkhjf

FredericiaC-boliger trækker interesserede til

Stor interesse for de nye boliger i Fredericias nye kanalby.
Lige før jul offentliggjorde FredericiaC, at det almene boligselskab Futura Fredericia og en privat aktør er gået sammen om skabe det første byggeprojekt i den nye kanalby. I alt bliver der opført 40 almene boliger, 16 ejerlejligheder og 600 m2 kontor lige ud til den første kanal.

- Offentliggørelsen af det første byggeri har skabt en overvældende interesse for at købe eller leje en bolig i FredericiaC. Både ift. det konkrete byggeri og mere generelt. I løbet af den sidste måned er antallet af interesserede på vores boligliste næsten fordoblet. Fra omkring 200 til 380. Der ud over har mange ringet eller skrevet til os og udtrykt interesse for at bo i FredericiaC, siger Tim E. Andersen, projektdirektør i FredericiaC.

Siden etableringen af den første kanal i FredericiaC gik i gang i sommeren 2014, er interessen for at bo i kanalbyen vokset kraftigt:

- Udviklingen af FredericiaC er for alvor kommet i gang og det går stærkt i øjeblikket. På få måneder har den første kanal i den nye bydel taget form. Vandet blev lukket ind før jul, den første bro på tværs af kanalen er netop blevet støbt og kanalen åbner til sommer. Vi kan konstatere, at beslutningen om at etablere kanalen både har haft positiv indflydelse på vores dialog med investorer og på interessen for at bo i FredericiaC, siger Tim E. Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094