23948sdkhjf

Odense Letbane holder infomøder

Snart vil odenseanerne for første gang møde arbejdere i gadebilledet, som gør byen klar til den kommende letbane.
Her går forsyningsselskaberne nemlig i gang med at flytte vand- og varmerør, el- og it-kabler samt andre forsyningsledninger, der løber langs med Odense Letbane. Derfor afholder Odense Letbane og By- og Kulturforvaltningen sammen i alt 13 infomøder langs strækningen. Det skriver Odense Kommune på sin hjemmeside.

Arbejdet med at flytte rør, kabler og ledninger på en 14,5 kilometer lang rute gennem byen er omfattende. Det vil medføre gener og trafikomlægninger lokalt for at give plads til, at forsyningsselskaberne kan komme i jorden.

Opgaven er derfor delt op i mindre strækninger, så det kan fordeles ud over tid, og ingen vil opleve gravearbejde i hele perioden. I første omgang gælder det disse fire strækninger: Stadionvej, Albanigade, Ørbækvej Syd og Niels Bohrs Allé samt SDU og Nyt OUH. Her går gravemaskinerne i gang til april.

Odense Letbane er koordinator på den omfattende opgave og sørger for den rigtige rækkefølge. Men det er forsyningsselskaberne selv, der har ansvaret for at flytte deres egne ledninger.

To infomøder
Gravearbejdet er delt op i mindre strækninger gennem byen, så der ikke bliver arbejdet samtidig overalt. Odense Letbane og By- og Kulturforvaltningen vil sammen for hver arbejdsstrækning holde et infomøde for beboere og erhverv. Infomøderne vil blive lagt cirka tre måneder inden, at gravearbejdet går i gang i lokalområdet. Det sker efter, at hver strækning har været politisk behandlet i By- og Kulturudvalget.

Ved møderne vil der blive informeret om, hvordan arbejdet er tilrettelagt, og hvad det kommer til at betyde for trafik- og parkeringsforhold. Der vil også blive lejlighed til at stille spørgsmål til kommunens og letbanens fagmedarbejdere. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig – man kan bare møde op.

Disse infomøder er indtil videre planlagt:

Stadionvej
Tirsdag den 17. februar klokken 17.00 – 19.00
Odense Kultur og Idrætshus

Albanigade
Onsdag den 18. februar klokken 17.00 – 19.00
Odense Rådhus
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14