23948sdkhjf

Cubo Arkitekter stifter rejselegat til Arkitektskolens bachelorer

Legatet skal gå til en studerende med ”et åbenlyst arkitektonisk talent”.
Fra sommeren 2015 ønsker Cubo Arkitekter årligt at tildele en bachelor ved Arkitektskolen Aarhus et rejselegat på 10.000 kroner. Legatet skal gå til en studerende med ”et åbenlyst arkitektonisk talent”. Det skriver Arkitektskolen Aarhus på sin hjemmeside.

- Vi vil gerne opmuntre dygtige studerende, der befinder midt i deres uddannelse. Forhåbentlig kan vi på den måde være med til at give dem lyst til at fortsætte på kandidatuddannelsen og videreudvikle sig rent fagligt,” siger Ib Valdemar Nielsen, der er en af de i alt fire kandidater fra Arkitektskolen Aarhus, der i 1992 stiftede Cubo Arkitekter.

- Samtidig er det også et udtryk for, at vi gerne vil samarbejde, være i tæt kontakt og følge med I, hvad der foregår på skolen og optager de studerende. Det er med til at inspirere os rent fagligt, tilføjer han.

Studerende skal selv indstille
Ideen er, at de studerende på hver studieenhed på bacheloruddannelsen selv skal indstille to talentfulde studerende til prisen – på baggrund af de projekter, som de har udarbejdet i løbet af foråret. Cubo Arkitekter er med i den endelige vurdering af, hvem der skal modtage legatet. Tegnestuen motiverer og overrækker legatet ved bachelorernes afslutningshøjtidelighed i juni måned.

Der uddeles i forvejen ét årligt bachelorlegat, nemlig Akademisk Arkitektforenings Rejselegat på 15.000 kroner, der er en påskønnelse til en studerende, ”som gennem sit arbejde har været med til at styrke det faglige niveau på uddannelsen og som har virket som inspiration for sine medstuderende.”
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078