23948sdkhjf

5E Byg har vokseværk

Parkeringhus-specialisten vil vokse med 200 millioner i omsætning i 2015.
Der er nok at lave hos 5E Byg i Odense. Den budgetterede omsætning for 2015 var allerede i ordrebogen, inden dette år gik i gang. Og den administrerende direktør anslår, at omsætningen vil vokse med 200 millioner kroner i 2015 med en bundlinje, der følger med.

- Vi er gode til at lave totalentrepriser, hvor vi har markant lavere omkostninger end alle andre. Vi ligger med et omkostningsniveau på under én procent, forklarer administrerende direktør Per Jørgensen til Building Supply.

Siden sommerferien har 5E Byg ansat seks nye byggeledere.

Store byggerier i gang
5E Byg har blandt andet vundet de seneste ti konkurrencer inden for parkeringshus-byggeri, som virksomheden har deltaget i. P-huse ved Glostrup Sygehus og Kolding Sygehus er netop afleveret, mens den fynske entreprenørvirksomhed lige nu er i gang for By og Havn i København og Bispebjerg.

Derudover tæller ordrebeholsdningen aktuelt det store rådhusbyggeri i Middelfart og en stor renoveringsopgave i Nyborg – begge entrepriser på cirka 300 millioner kroner, der vil strække sig over de næste to år.

Faste samarbejdspartnere
5E Byg kom ud af 2014 med et resultat før skat på 26,2 millioner kroner, og det er en stigning på over 9,5 millioner. Stigningen blev skabt ud af en bruttofortjeneste, der steg til med 11 millioner, til knap 41 millioner.

- Vi har haft den samme omsætning de sidste to-tre år, og det er lykkedes os at få et godt dækningsbidrag på vores sager i 2014. Samtidig har vi fået et godt salgsmix, der er spredt udover Jylland, Fyn og Sjælland, siger Per Jørgensen.

5E Byg beskæftiger 25 funktionærer. Den store omsætning bliver skabt sammen med en række faste samarbejdspartnere. Af rådgivere er det Ingeniørerne Esbjerg og Rambøll, arkitekterne er Aarhus Arkitekterne og Henning Larsen Architects, mens Henning Have, Hauge Gruppen, Nordisk Klima og Betonelement er faste underentreprenører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109