23948sdkhjf

Rockwool introducerer nyt tagsystem

Rockwool A/S har udviklet en ny generation af systemløsninger til flade tage, der nu lanceres under navnet ’HardRock Energy’. Samtidig udgår alle tidligere HardRock løsninger til flade tage.
Som følge af de nye energikrav lancerer Rockwool A/S nu en ny systemløsning, der gør det lettere at opfylde alle krav til flade tage

Rockwool A/S har udviklet en ny generation af systemløsninger til flade tage, der nu lanceres under navnet ’HardRock Energy’. Samtidig udgår alle tidligere HardRock løsninger til flade tage.

Formålet er at forenkle løsningsvalget for kunderne, så de med ét og samme system kan få opfyldt alle de markedskrav, der i dag er til flade tage, herunder de nye energikrav. Produktchef og civilingeniør Lars Baungaard Andersen fra Rockwool A/S siger:

- Der er mange krav til flade tage i dag - ikke kun øgede energikrav, men også krav til brandsikkerhed, tæthed m.v. HardRock Energy Systemtag er en samlet løsning, der gør det muligt med ét og samme system at opfylde alle disse krav. Det er udviklet til at isolere optimalt ved mindst mulige isoleringstykkelser og samtidig også at kunne sikre maksimal tæthed, effektiv brandsikring samt god afvanding og fugtmodstand.

- Vi har flere mål med HardRock Energy Systemtag. For det første ønsker vi at gøre det muligt at effektivisere projekteringen af flade tage. For det andet ønsker vi at give de projekterende mulighed for at tegne slankere linier i tagkonstruktionen. Og for det tredje vil vi tilbyde tagdækkerne end mere effektiv arbejdsproces, idet de skal bruge færre materialer for at nå samme isoleringsværdi.

HardRock Energy Systemtag omfatter skræddersyede løsninger til flade tage med henholdsvis stål- og betonunderlag, og programmet rummer konkrete løsninger udviklet specifikt til forskellige former for nybyggeri og til renovering.

Rockwool A/S har udviklet en brochure om det nye system, der giver det fulde overblik over, hvilken løsning der anbefales til forskellige typer byggerier, fx skoler, kontorer og boliger.

Kilde: Rockwool

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235