23948sdkhjf

Fyrværkerifabrik omdannes til 36 familieboliger

Borgermøde om nyt boligområde i Seest.
Kolding Kommune og Lejerbo Kolding inviterer alle interesserede til et borgermøde om nye boliger på Kløvkær i Seest og lokalplanforslaget for området, som er i høring lige nu. Det skriver Kolding Kommune på sin hjemmeside.

Nye boliger er på vej i Seest på grunden, hvor N.P. Johnsens fyrværkerifabrik sprang i luften for 10 år siden. Boligerne er vinderprojektet i boligministeriets arkitektkonkurrence 'Fremtidens Bæredygtige Almene Bolig', og kommer til at bestå af 36 familieboliger. På mødet vil Lejerbo Kolding fortælle om det spektakulære byggeri, hvordan det færdige byggeri kommer til at se ud, og hvornår boligerne forventes klar til at flytte ind i.

Vær med i ny arbejdsgruppe
På borgermødet vil repræsentanter for Kolding Kommune også uddybe det forslag til en lokalplan for området, der netop er offentliggjort. Forslaget lægger op til, at området benyttes til boligformål, men der vil stadig være mulighed for at præge udviklingen på Kløvkær.

Læs også: Fadæse: Boligselskab byggede de forkerte boliger

Kommunen vil derfor også benytte mødet til at nedsætte en arbejdsgruppe, hvor naboer til området og andre interesserede kan deltage. Udover at bringe nye idéer og forslag i spil, er det tanken, at arbejdsgruppen tager afsæt i den workshop om områdets fremtid, der fandt sted umiddelbart efter fyrværkeri-ulykken.

Mødet rundes af i salen, hvor Lejerbo Kolding og Kolding Kommune vil svare på spørgsmål om byggeprojektet og lokalplanlægningen. Mødet holdes onsdag den 15. april 2015 klokken 16.30-18 i aulaen på Bakkeskolen.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.126