23948sdkhjf

To store projekter til Daurehøj Erhvervsbyg

Holbæk-entreprenøren skal både renovere 14 boligblokke i Korsør og opføre VUC & HF Vestegnen i Rødovre.
Med et plus i 2014 på 12 mio. kr. før skat kunne Daurehøj Erhvervsbyg i sidste måned fremlægge sit bedste årsregnskab til dato, og troen på yderligere fremgang i 2015 er i denne uge styrket yderligere.

Entreprenør-virksomheden fra Holbæk er således netop blevet udvalgt til at stå for renoveringen af BoligKorsørs afdeling 12, Alléerne, med 243 boliger fordelt 14 boligblokke, et fælleshus samt udearealer.

Bebyggelsen skal have nye altaner, tage, facader, vinduer og døre. Hertil kommer etablering af niveaufri adgang til en del af boligerne samt elevatorer i otte opgange. Endelig skal der sammenlægges lejligheder både horisontalt og vertikalt, hvorved antallet af boliger reduceres til 198. Entreprisesummen er 149 mio. kr., og projektet ventes afsluttet i slutningen af 2016.

Nyt VUC i Rødovre
Daurehøj Erhvervsbyg har også skrevet kontrakt på VUC & HF Vestegnen, der opfører et nyt 2.800 m² stort voksenuddannelsescenter på hjørnet af Egegårdsvej og Rådhusplænen i Rødovre.

Læs også: Daurehøj-konkursen: Direktør starter nyt selskab

Entreprisesummen er på 43,6 mio. kr., og som totalentreprenør får Daurehøj Erhvervsbyg et kubistisk byggeri i fire etager. Bygningen forberedes for en 5. etage, der i første omgang etableres som tagterrasse med trappe-/tekniktårne og et større ovenlysvindue.

Læs også: Daurehøj og Domea bygger i Holbæk

Bygningen skal desuden have et åbent atrium i midten, som går fra ovenlysvinduet og ned igennem de øvrige etager, hvor hver enkelt etage har åbne fællesarealer ud mod atriet.

Byggeriet er lige nu under opstart og afsluttes i maj 2016.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.157