23948sdkhjf

Ny chef for byggeri og ejendomme i Holstebro

Afdelingsdirektør i Jyske Bank, Kirsten Andersen, bliver ny chef for Byggeri og Ejendomme i kommunen
Byggeri og anlæg har været det konstante omdrejningspunkt for Kirsten Andersens karriere de sidste to årtier. Det er derfor med solid erfaring som leder for udvikling og drift af offentlige og private ejendomme, at hun begynder i Holstebro Kommune som chef for Byggeri og Ejendomme den 1. juni 2015.

47-årige Kirsten Andersen fra Viborg er tidligere leder af Kommunale Ejendomme i Herning Kommune gennem otte år. Hun har også været bygherrerådgiver for det tidligere Viborg Amt og projektleder ved Forsvarets Bygningstjeneste.

Lige nu er hun ansat som afdelingsdirektør i Jyske Banks ”Bygninger og Teknik” i Silkeborg - en afdeling der bygger, vedligeholder og driver ejendomme og bankafdelinger.

- Kirsten Andersen har ry for at være en meget dygtig fag- og personalechef, og vi glæder os over, at hun nu bliver en del af forvaltningens ledelse. Hun kommer også med friske erfaringer fra den private sektor, som vi får stor nytte af i det daglige arbejde, siger Anders Debel, der er direktør for Teknik og Miljø i Holstebro Kommune.

Kirsten Andersen er uddannet bygningsingeniør i 1992 fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus, og har siden oparbejdet stor erfaring inden for byggeri og ejendomsdrift - fra byggepladser til direktionsgangen med fokus på godt købmandsskab og rationelle løsninger.

Hun har i de senere år gennemført forskellige uddannelsesforløb i ledelse, sikkerhed og samarbejde – blandt andet Forsvarets Lederuddannelse.

Nu er hun parat til at stå i spidsen for Holstebro Kommunes afdeling, der håndterer 1000 byggesager årligt og driver 280.000 kvadratmeter kommunale bygninger fordelt på 200 ejendomme - foruden udbud, kontrakter, rådgivning og tilsyn.

De kommunale ejendomme udgør en tredjedel af Holstebro Kommunes samlede værdier, repræsenterer et aktiv på cirka 1,4 milliarder kroner og har et forbrugs- og vedligeholdelsesbudget på cirka 100 millioner kroner årligt. I de kommende år gennemfører kommunen et særligt stort byggeprogram på 2-300 millioner kroner.

Den nye chef får også relation til det kommunale beredskab, som overgår til fælles beredskab for fire kommuner under ledelse af Claus Bo Nielsen pr. 1. januar 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093