23948sdkhjf

Klagenævn afviser klage over lokalplan for Cimbriagrunden

En borger havde klaget, fordi han mente, lokalplanen ikke var fyldestgørende, men det giver nævnet ham ikke ret i.
Lokalplanen for Cimbriagrunden med tilhørende miljøvurdering blev vedtaget af byrådet 26. november 2014. En borger klagede til Natur- og Miljøklagenævnet med den begrundelse, at både lokalplan og miljøvurdering ikke var fyldestgørende i forhold til visualiseringer af projektet. Det skriver Aabenraa Kommune på sin hjemmeside.

Klageren mente også, at lokalplanforslaget burde have været fremlagt i ny høring med de visualiseringer, kommunen indarbejdede inden lokalplanen blev endeligt vedtaget.

Men Natur- og Miljøklagenævnet giver ikke borgeren medhold i klagen over Aabenraa Kommunes endelige vedtagelse af lokalplanen, ”Lokalplan nr. 61 om Boliger og centerformål ved Reberbanen”.

Klagenævnet begrunder afgørelsen med, at kommunen har overholdt planlovens bestemmelser om visualisering af byggerier inden for kystnærhedszonen.

- Det glæder mig, at vi nu har klagenævnets ord for, at alt er gået rigtigt til ved udarbejdelsen af lokalplanen for Cimbriagrunden. Selv om klagen ikke har haft opsættende virkning, bliver det alligevel lettere nu at komme videre med de projekter, der er planer om at udføre på grunden, bemærker formand for Vækst- og Udviklingsudvalget Philip Tietje.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094