23948sdkhjf

Anden etape af Gl. Hellerup-udvidelse står færdig

Anden etape af BIGs ombygning og udvidelse af gymnasiet er færdig og taget i brug af glade elever.
BIG-Bjarke Ingels Group har færdiggjort en ny 1400 kvadratmeter undervisningsfløj til kreative fag og et sportsanlæg på Gl. Hellerup Gymnasium, udført i samarbejde med Bent Nygaard Sørensen, total entreprenør, Midtconsult, ingeniør, og Grontmij, bygherrerådgiver.

Byggeriet gik i gang netop som BIG fejrede åbningen af første tilbygning i 2013 – en nedgravet sportshal på 1100 kvadratmeter, som danner et bakkelandskab i skolens gårdhave og på rekordtid er blevet skolens mest eftertragtede udeområde.

Den nye bygning med undervisningsfaciliteter og klasselokaler til billedkunst, musik, drama og studievejledning er fordelt på 2 etager. Dele af bygningen, herunder omklædningsfaciliteter er placeret under jorden, for at bevare fodboldbanerne ovenover, samt skabe direkte forbindelse mellem skolegården, og multihallen med idrætsbanerne og parkeringspladsen på den vestlige side af gymnasiet.

Taget af tilbygningen forlænger fodboldbanerne og skaber i lighed med sportshallens tag et uformelt udendørs areal, der også fungerer som tilskuerpladser for aktiviteterne på banen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141