23948sdkhjf

Satsning på lange mursten ligner en succes

Overraskende positiv respons fra markedet sender Hammershøj Teglværks nye produktionslinje på arbejde.
Stigende efterspørgsel på nye stentyper fik sidste år Randers Tegl til at investere et tocifret millionbeløb i en ny produktionslinje på Hammershøj Teglværk.

På den automatiserede linje produceres Randers Tegls nye serie af lange blødstrøgne facadesten, der har fået navnet ”Ultima”. De første partier kom ud af ovnen i april, og reaktionen fra markedet har været overraskende positiv.

- De første færdige sten kom ud af ovnen i april, og vi havde egentlig besluttet at vente med at markedsføre serien, indtil vi havde flere varianter klar. Men vi blev overhalet indenom med ordrer til byggerier i både Danmark, Tyskland og Sverige, fortæller arkitektrådgiver Peter Rune Mortensen.

Det allerførste byggeri, der opføres med Ultima-stenen, er en eksklusiv toplans-villa i nærheden af Aarhus.

- Vi har selvfølgelig fulgt byggeriet ganske tæt, og vi ved fra bygherren, at mange professionelle aktører og private bygherrer har været forbi, fortæller Peter Rune Mortensen.

Flere af dem har efterfølgende rettet henvendelse til Randers Tegl med konkrete forespørgsler på Ultima-serien til både større og mindre projekter.

Stenene i Ultima-serien måler 468 x 108 x 38 mm. Indtil videre har Randers Tegl fire typer klar, men ifølge Peter Rune Mortensen vil dette tal være fordoblet inden sommerferien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078